Marka
Turek
Opis produktu
100 % naturalne składniki
Składniki
sól
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
zioła prowansalskie (0,35 %)
kultury mleczarskie
mleko pasteryzowane
podpuszczka mikrobiologiczna
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 1 porcja 30 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1475 kJ / 356 kcal | 443 kJ / 107 kcal |
Tłuszcz | 31 g | 9,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g | 6,6 g |
Węglowodany | 1,3 g | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g | 0 g |
Białko | 18 g | 5,4 g |
Sól | 1,7 g | 0,51 g |
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu. |