Marka
E. Wedel
Opis produktu
Kontynuując wedlowską tradycję czekoladnictwa, stworzyliśmy nową czekoladę mocno mleczną. Charakteryzuje się ona gładką i delikatną konsystencją, która przyjemnie rozpuszcza się w ustach. Jaj zbalansowany, czekoladowo-mleczny smak dostarczy Ci wyjątkowej przyjemności smaku. Sprawdź, czy polubisz ją tak mocno, jak my!
Składniki
mleko pełne w proszku
miazga z orzechów laskowych
serwatka w proszku (z mleka)
emulgator (lecytyny sojowe)
miazga kakaowa
tłuszcz mleczny
aromat
tłuszcz kakaowy
Masa kakaowa minimum 31 %, masa mleczna minimum 18 %
cukier
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Orzechy nerkowca - Może zawierać
Orzechy laskowe - Zawiera
Migdały - Może zawierać
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland - Może zawierać
Orzechy brazylijskie - Może zawierać
Soja - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Orzeszki pekan - Może zawierać
Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać
Orzechy - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Orzechy włoskie - Może zawierać
Adres producenta
LOTTE Wedel sp. z o.o.
ul. Zamoyskiego 28/30
03-801 Warszawa
Polska
www.wedel.pl
Infolinia konsumencka
801 811 011
Opłata według taryfy lokalnej
Adres zwrotny
LOTTE Wedel sp. z o.o.
ul. Zamoyskiego 28/30
03-801 Warszawa
Polska
www.wedel.pl
Infolinia konsumencka
801 811 011
Opłata według taryfy lokalnej
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 13,3 g | % * / 13,3 g | * |
---|---|---|---|---|
Energia | 2311 kJ | 307 kcal | 3,7 % | 8400 kJ |
Energia | 554 kcal | 74 kcal | 3,7 % | 2000 kcal |
Tłuszcz | 34 g | 4,5 g | 6,4 % | 70 g |
w tym kwasy nasycone | 18 g | 2,4 g | 12,0 % | 20 g |
Węglowodany | 55 g | 7,3 g | 2,8 % | 260 g |
w tym cukry | 54 g | 7,2 g | 8,0 % | 90 g |
Błonnik | 1,6 g | 0,2 g | - | - |
Białko | 6,9 g | 0,9 g | 1,8 % | 50 g |
Sól | 0,24 g | 0,03 g | 0,5 % | 6 g |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/ 2 000 kcal). | ||||
Produkt zawiera 6 porcji x 3 kostki (~13,3 g). |