Marka
Bakoma
Składniki
wegańskie kultury bakterii jogurtowych
krem kokosowy 77% (woda, ekstrakt z kokosa w proszku)
aromat
cukier
barwnik: karoteny
błonnik cytrusowy
substancja zagęszczająca: pektyny
skrobia modyfikowana
mango 7,3%
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Soja - Nie zawiera
Adres producenta
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Zakład produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 547 kJ / 131 kcal |
Tłuszcz | 6,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,0 g |
Węglowodany | 18,0 g |
w tym cukry | 9,5 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 0,09 g |