Marka
Bakalland
Składniki
mleko w proszku odtłuszczone
składniki zbożowe 36 % (płatki owsiane pełnoziarniste 18 %, grys kukurydziany, mąka pszenna, ekspandowane ziarno: żyta 1,3 %, owsa 1,3 %, pszenicy 1 %, mąka ryżowa, kasza kukurydziana, otręby pszenne)
wiśnia liofilizowana rozdrobniona 3,3 %
czekolada biała 24 % [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyna sojowa; aromat]
maltodekstryna
miód piekarniczy 24 %
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
ekstrakt z konopi siewnej 0,1 %
cukier
melatonina 0,01 %
aromaty
emulgator: lecytyny
olej słonecznikowy
ekstrakt z melisy 0,1 %
sól
proszek limonkowy 0,1 % (maltodekstryna, koncentrat soku z limonki 40 %, aromat naturalny)
witamina B12
Zalecenia dla alergików
Migdały - Może zawierać
Pistacje/orzechy pistacjowe - Może zawierać
Owies - Zawiera
Orzechy włoskie - Może zawierać
Orzechy laskowe - Może zawierać
Orzeszki pekan - Może zawierać
Orzechy nerkowca - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Sezam - Może zawierać
Orzechy brazylijskie - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Żyto - Zawiera
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland - Może zawierać
Soja - Zawiera
Adres producenta
FoodWell Sp. z o.o.,
ul. Fabryczna 5,
00-446 Warszawa
www.foodwell.pl
Adres zwrotny
FoodWell Sp. z o.o.,
ul. Fabryczna 5,
00-446 Warszawa
www.foodwell.pl
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed / Nr partii: z boku opakowania / Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu Na 100 g | Wartość odżywcza produktu Na porcję 38 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1667 kJ | 638 kJ |
Wartość energetyczna | 395 kcal | 151 kcal |
Tłuszcz | 10 g | 3,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,8 g | 1,8 g |
Węglowodany | 69 g | 26 g |
w tym cukry | 39 g | 15 g |
Błonnik | 2,9 g | 1,1 g |
Białko | 5,9 g | 2,3 g |
Sól | 0,22 g | 0,08 g |
Witamina B12 | 1,0 µg (40 %*) | 0,38 µg (15 %*) |
*% dziennych Referencyjnych Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych) |