Marka
Schär
Składniki
zaczyn (mąka ryżowa, woda)
ziarno słonecznika 7,5%
skrobia kukurydziana
siemię lniane 5,5%
mąka ryżowa
mąka gryczana 7%
woda
sól
drożdże
regulator kwasowości: kwas winowy
ekstrakt z jabłek
olej słonecznikowy
błonnik z jabłka
białko nasiona soi
syrop z buraków cukrowych
skrobia ryżowa
zagęszczacz: hydroksypropylometyloceluloza
Zalecenia dla alergików
Łubin - Może zawierać
Gluten - Nie zawiera
Soja - Zawiera
Laktoza - Nie zawiera
Adres producenta
Dr. Schär AG / SPA
Winkelau 9
39014 Burgstall / Postal (BZ)
Italy
Adres zwrotny
Dr. Schär AG / SPA
Winkelau 9
39014 Burgstall / Postal (BZ)
Italy
www.schaer.com
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze | 100 g | 50 g = 1 Ciabatta |
---|---|---|
wartość energetyczna | 1150 kJ | 573 kJ |
wartość energetyczna | 274 kcal | 137 kcal |
tłuszcz | 8,1 g | 4,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g | 0,5 g |
węglowodany | 40 g | 20 g |
w tym cukry | 3,7 g | 1,9 g |
błonnik | 8,9 g | 4,5 g |
białko | 5,8 g | 2,9 g |
sól | 1,0 g | 0,50 g |