Marka
Lindt
Składniki
tłuszcz kakaowy
bezwodny tłuszcz mleczny
tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy)
emulgator: lecytyny (soja)
cukier
aromaty
miazga kakaowa
ekstrakt słodu jęczmiennego
Czekolada biała: masa kakaowa minimum: 20 %; masa mleczna minimum 14 %
odtłuszczone mleko w proszku
Czekolada: masa kakaowa minimum: 41 %
mleko pełne w proszku
Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum: 30 %; masa mleczna minimum 18 %
laktoza
Zalecenia dla alergików
Migdały - Może zawierać
Jęczmień - Zawiera
Orzechy laskowe - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Soja - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Adres zwrotny
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
02-797 Warszawa,
ul. Franciszka Klimczaka 1
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2534 kJ / 610 kcal |
Tłuszcz | 45 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 34 g |
Węglowodany | 45 g |
- w tym cukry | 45 g |
Białko | 5,1 g |
Sól | 0,14 g |