Kategorie sklepu

Marka

Lindt

Składniki

tłuszcz kakaowy

bezwodny tłuszcz mleczny

tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy)

emulgator: lecytyny (soja)

cukier

aromaty

miazga kakaowa

ekstrakt słodu jęczmiennego

Czekolada biała: masa kakaowa minimum: 20 %; masa mleczna minimum 14 %

odtłuszczone mleko w proszku

Czekolada: masa kakaowa minimum: 41 %

mleko pełne w proszku

Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum: 30 %; masa mleczna minimum 18 %

laktoza

Zalecenia dla alergików

Migdały - Może zawierać

Jęczmień - Zawiera

Orzechy laskowe - Może zawierać

Mleko - Zawiera

Soja - Zawiera

Orzechy - Może zawierać

Adres zwrotny

Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
02-797 Warszawa,
ul. Franciszka Klimczaka 1

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 2534 kJ / 610 kcal
Tłuszcz 45 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 34 g
Węglowodany 45 g
- w tym cukry 45 g
Białko 5,1 g
Sól 0,14 g
Polecane produkty