Kategorie sklepu

Marka

Maluta

Składniki

żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

białka mleka

mleko pełne pasteryzowane

śmietanka pasteryzowana

mleko w proszku odtłuszczone

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41,
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61;
fax 55 247 41 14
www.maluta.pl

Adres zwrotny

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41,
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61;
fax 55 247 41 14
www.maluta.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze. od +2 °C do +8 °C.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 489 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 9,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,4 g
Węglowodany 5,0 g
w tym cukry 5,0 g
Białko 4,2 g
Sól 0,15 g
Polecane produkty