Marka
Schär
Opis produktu
Chleb i bułki
Pizza i ciasta drożdżowe
Pożywne przekąski
Słodkie ciasta drożdżowe
Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu. Idealna mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba, bułek oraz pizzy.
Składniki
substancja zagęszczająca: hydroksypropylometylceluloza
skrobia kukurydziana
dekstroza
mąka ryżowa pełnoziarnista 3,8%
sól
włókno roślinne (psyllium, bambus)
mąka z soczewicy 3,6%
mąka ryżowa
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Pszenica - Nie zawiera
Mleko - Nie zawiera
Soja - Może zawierać
Adres producenta
Dr. Schär AG/SPA
Winkelau 9
39014 Burgstall/ Postal (BZ)
Italy
Adres zwrotny
Dr. Schär AG/SPA
Winkelau 9
39014 Burgstall/ Postal (BZ)
Italy
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1459 kJ |
wartość energetyczna | 344 kcal |
tłuszcz | 0,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
węglowodany | 80 g |
w tym cukry | 2,8 g |
błonnik | 5,3 g |
białko | 2,5 g |
sól | 0,76 g |