Kategorie sklepu

Marka

Figaro

Składniki

przeciwutleniacz: kwas askorbinowy

pasta paprykowa 18% (papryka, zagęstnik: alginian sodu, stabilizator: guma guar, substancja wiążąca: chlorek wapnia)

oliwki

regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy

woda

sól

Adres producenta

B.T. Exportadora de Aceitunas, s.a. Salado
6 Sevilla
41010 Spain

Adres zwrotny

Firma Handlowa DORAPOL Domagała Skwara SP. J.
ul. Łuczanowicka 27
31-766 Kraków
www.Dorapol.pl

Przechowywanie

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 dni

Wartości odżywcze w 100 g
Energia 597 kJ/145 kcal
Tłuszcz 15,0 g
W tym kwasy nasycone 3,0 g
Węglowodany 0,1 g
W tym cukry 0,1 g
Błonnik 2,5 g
Białko 1,0 g
Sól 3,0 g
Polecane produkty