Kategorie sklepu

Marka

House of Asia

Opis produktu

Panko to popularna w kuchni japońskiej panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej do dań smażonych i pieczonych. Panko najlepiej komponuje się z kurczakiem, owocami morza oraz warzywami w tempurze. To także doskonała alternatywa dla popularnej bułki tartej, dlatego można w niej panierować kotleciki, pulpety i ryby. Panko sprawia, że dania są delikatniejsze i dłużej pozostają chrupiące.

Składniki

drożdże

cukier

mąka PSZENNA 95 %

sól

Zalecenia dla alergików

Pszenica - Zawiera

Adres producenta

De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl

Adres zwrotny

De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu miesiąca.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna 1363 kJ / 321 kcal
tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
węglowodany 63 g
w tym cukry 1,0 g
białko 13 g
sól 1,2 g
Polecane produkty