Kategorie sklepu

Marka

Arla Apetina

Składniki

enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna i lipaza zwierzęca

skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)

kultury bakterii kwasu mlekowego

mleko pasteryzowane

sól

barwnik: beta-karoten

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl

Adres zwrotny

Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1523 kJ/367 kcal
Tłuszcz 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g
Węglowodany 2,7 g
w tym cukry 0,5 g
Białko 25 g
Sól 2,0 g
Polecane produkty