Składniki
sól
zakwas kultur mleczarskich
pasteryzowane mleko krowie
węglan wapnia
barwnik annato
podpuszczka
azotan sodu - substancja konserwująca
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o.
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od 4 - 7 °C
Producent
BRAK
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1901 kJ/457 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 33 g |
Tłuszcze nasycone | 22,4 g |
Tłuszcze nienasycone | 10 g |
Tłuszcze trans | 1,3 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Błonnik | 0 g |
Białko | 40 g |
Sól | 3,1 g |