Kategorie sklepu

Marka

Lisner

Opis produktu

Marynowane w occie płaty śledziowe z ogórkiem, cebulą i papryką to tradycyjne rolmopsy o charakterystycznym, głębokim aromacie. Zapewnia go zaprawa octowo-korzenna, która dodaje rolmopsom wyrazistości i szczególnych walorów smakowych. Danie popularne i często goszczące na naszych stołach, idealnie sprawdza się w roli przystawki na przyjęciu czy kolacji.

Składniki

marchew

45% rolmopsy [36% płaty ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, 9% ogórek]

cebula

woda

sól spożywcza

substancja słodząca: sacharyna

papryka czerwona

aromaty naturalne

ocet spirytusowy

*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) za pomocą włoków pelagicznych lub tuków pelagicznych.

regulator kwasowości: octany sodu

glukoza

cukier

gorczyca

Zalecenia dla alergików

Ryba - Zawiera

Gorczyca - Zawiera

Adres producenta

Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań

Adres zwrotny

Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.

Wartości odżywcze w 100 g produktu po odsączeniu:
Wartość energetyczna: 587 kJ / 147 kcal
Tłuszcz: 10,1 g
w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 1,5 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 10,7 g
Sól: 3,6 g
Polecane produkty