Kategorie sklepu

Marka

Eti

Składniki

cukier

Czekolada: masa kakaowa minimum 46%

syrop glukozowy

masło (z mleka)

olej roślinny (palmowy, słonecznikowy, z nasion bawełny)

substancje spulchniające (węglany sodu, węglany amonu, kwaśny pirofosforan sodu)

miazga kakaowa 14%

emulgator (lecytyna słonecznikowa)

serwatka w proszku (z mleka)

aromaty

skrobia

olej kokosowy

mąka pszenna (zawiera gluten)

sól

mleko w proszku

tłuszcz kakaowy

kakao 7%

Zalecenia dla alergików

Soja - Może zawierać

Orzeszki ziemne - Może zawierać

Pszenica - Zawiera

Sezam - Może zawierać

Zboża zawierające gluten - Zawiera

Mleko - Zawiera

Orzechy laskowe - Może zawierać

Adres producenta

ETI Gida Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Çikolata Fabrikasi
Organize Sanayi Bölgesi Orhan Erden Bulvari No:2
Eskişehir / Türkiye

Adres zwrotny

ETI European Food Industries S.A. oddział w Polsce
Empark Mokotow Business Park
18b Postepu Street
Orion building 11 Floor
02-676 Warszawa
Poland

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła.

Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 2200/527 kJ/kcal
Tłuszcz 30,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16,1 g
Węglowodany 56,7 g
w tym cukry 37,0 g
Błonnik 4,3 g
Białko 5,4 g
Sól 0,4 g
Polecane produkty