Marka
Spichlerz Rusiecki
O marce
Spichlerz Rusiecki
Sztuka Polskich Kulinariów
Opis produktu
Bez mięsa oddzielonego mechanicznie
Składniki
mięso z golonki wieprzowej 79 %
substancja żelująca: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma
cukier
hydrolizaty białka sojowego
przyprawy (w tym pieprz czarny grys 0,07 %)
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe
warzywa suszone (marchew, pasternak, pomidory, cebula, czosnek, seler liść)
stabilizator: trifosforany
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
woda
aromat
skórki z golonki wieprzowej
ekstrakt drożdżowy
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Pszenica - Może zawierać
Soja - Zawiera
Sezam - Może zawierać
Żyto - Może zawierać
Adres producenta
Pamapol S.A.
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.spichlerzrusiecki.pl
Adres zwrotny
Pamapol S.A.
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.spichlerzrusiecki.pl
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 738 kJ / 177 kcal |
Tłuszcz | 12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,8 g |
Węglowodany | 0,9 g |
w tym cukry | < 0,5 g |
Błonnik | 0,8 g |
Białko | 16 g |
Sól | 1,9 g |