Kategorie sklepu

Marka

Arla

Składniki

sól

enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna

mleko pasteryzowane

kultury bakterii kwasu mlekowego

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Arla Foods SA,
ul. Kłobucka 25,
02-699 Warszawa
www.arla.com

Adres zwrotny

Arla Foods SA,
ul. Kłobucka 25,
02-699 Warszawa
www.arla.com

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Energia 1725 kJ / 416 kcal
Tłuszcz 35 g
w tym kwasy nasycone 22 g
Węglowodany <0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Białko 25 g
Sól 1,8 g
Polecane produkty