Marka
Arla
Składniki
sól
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane
kultury bakterii kwasu mlekowego
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Arla Foods SA,
ul. Kłobucka 25,
02-699 Warszawa
www.arla.com
Adres zwrotny
Arla Foods SA,
ul. Kłobucka 25,
02-699 Warszawa
www.arla.com
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Energia | 1725 kJ / 416 kcal |
Tłuszcz | 35 g |
w tym kwasy nasycone | 22 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 25 g |
Sól | 1,8 g |