Marka
Bakoma
Opis produktu
Light - obniżona zawartość tłuszczu o ok. 60% w porównaniu do jogurtu typu Greckiego Bakoma
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
mleko pasteryzowane
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C
Wartości odżywcze | 100 g jogurtu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 243 kJ/58 kcal |
Tłuszcz | 2,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 4,9 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,11 g |