Kategorie sklepu

Marka

Bakoma

Opis produktu

Light - obniżona zawartość tłuszczu o ok. 60% w porównaniu do jogurtu typu Greckiego Bakoma

Składniki

żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis

mleko pasteryzowane

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa

Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów

Adres zwrotny

BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa

Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C

Wartości odżywcze 100 g jogurtu:
Wartość energetyczna 243 kJ/58 kcal
Tłuszcz 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 g
Węglowodany 4,9 g
w tym cukry 4,9 g
Białko 3,3 g
Sól 0,11 g
Polecane produkty