Marka
Galbani
Składniki
substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)
sól
podpuszczka
mleko
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Kontakt: jakosc@pl.lactalis.com
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Kontakt: jakosc@pl.lactalis.com
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1654 kJ / 398 kcal |
Tłuszcz | 29 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 33 g |
Sól | 1,5 g |