Marka
Galbani
Składniki
śmietanka pasteryzowana
mleko pasteryzowane
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1616 kJ |
Wartość energetyczna | 392 kcal |
Tłuszcz | 40 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
Węglowodany | 4,9 g |
- w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,4 g |
Sól | 0,13 g |