Marka
Konspol
O marce
Konspol
Jakość gwarantowana
Opis produktu
Pokochasz ten smak
Pierożki gyoza podaje się na przystawkę obowiązkowo z małą miseczką sosu sojowego i je "na raz". Zainspirowani niezwykłym smakiem pierożków gyoza przygotowaliśmy recepturę, która przeniesie Cię w kulinarną podróż.
W czym tkwi sekret pierożków gyoza?
Po pierwsze
Delikatne i soczyste mięso z kurczaka idealnie skomponowane z pełnymi aromatu warzywami.
Po drugie
Przyprawy. Starannie dobrane nadają wyjątkowego charakteru.
Po trzecie
Ciasto! Odpowiednia kompozycja składników i sposób przygotowania tworzą niezwykle delikatne i elastyczne ciasto, które rozpływa się w ustach.
Po czwarte
Receptura! Opracowaliśmy recepturę warzywno-mięsnego farszu, kompozycji przypraw i odpowiednią konsystencję ciasta osiągając idealny smak pierożków gyoza.
Składniki
woda
skórki z kurczaka
błonnik z łuski babki jajowatej
skrobia ziemniaczana
Sos sojowy (saszetka) - składniki: woda, ziarno soi, pszenica, sól
sos sojowy (woda, sól, ziarna soi, pszenica)
laktoza (z mleka)
sól
mąka pszenna
błonnik pszenny bezglutenowy
warzywa 36 % (kapusta biała, por, cebula)
cukier
mięso z kurczaka 16 %
przyprawy
aromaty
błonnik grochowy
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Soja - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Sezam - Może zawierać
Adres producenta
Roldrob S.A.
Zakład Produkcyjny Nowy Sącz
ul. Artura Grottgera 40
33-300 Nowy Sącz
Adres zwrotny
Roldrob S.A.
Zakład Produkcyjny Nowy Sącz
ul. Artura Grottgera 40
33-300 Nowy Sącz
Przechowywanie
Na powierzchni pierożków mogą występować miejscowe przebarwienia ze skrobi (ziemniaczanej), które nie mają negatywnego wpływu na jakość produktu.
Uwaga! Produkt rozmrożony. Nie zamrażaj ponownie.
Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +6 ℃. Po otwarciu opakowania przygotować i spożyć w ciągu 24 godzin.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 623 kJ/ 148 kcal |
Tłuszcz | 2,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 25 g |
w tym cukry | 1,5 g |
Białko | 5,7 g |
Sól | 1,13 g |