Marka
Konspol
O marce
Konspol
Jakość gwarantowana
Opis produktu
Pokochasz ten smak
Pierożki gyoza podaje się na przystawkę obowiązkowo z małą miseczką sosu sojowego i je "na raz". Zainspirowani niezwykłym smakiem pierożków gyoza przygotowaliśmy recepturę, która przeniesie Cię w kulinarną podróż.
W czym tkwi sekret pierożków gyoza?
Po pierwsze
Warzywa starannie dobrane są niezwykle apetyczne i zapewniają wyjątkowe walory smakowe.
Po drugie
Przyprawy. Idealnie skomponowane podkreślają i wydobywają smak produktu.
Po trzecie
Ciasto! Odpowiednia kompozycja składników i sposób przygotowania tworzą niezwykle delikatne i elastyczne ciasto, które rozpływa się w ustach.
Po czwarte
Receptura! Opracowaliśmy recepturę warzywnego farszu, kompozycji przypraw i odpowiednią konsystencję ciasta osiągając idealny smak pierożków gyoza.
Składniki
sos sojowy (woda, sól, ziarna soi, pszenica)
skrobia ziemniaczana
stabilizatory - E 1412, E 466, E 415
mąka pszenna
laktoza (z mleka)
woda
błonnik grochowy
Sos sojowy (saszetka) - składniki: woda, ziarno soi, pszenica, sól
błonnik z łuski babki jajowatej
warzywa 52 % (kapusta biała, marchew, por, cebula)
jaja w proszku
aromaty
cukier
przyprawy
błonnik pszenny bezglutenowy
sól
ekstrakty przypraw
olej rzepakowy
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Sezam - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Soja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Adres producenta
Roldrob S.A.
Zakład Produkcyjny Nowy Sącz,
ul. Artura Grottgera 40,
33-300 Nowy Sącz
Adres zwrotny
Roldrob S.A.
Zakład Produkcyjny Nowy Sącz,
ul. Artura Grottgera 40,
33-300 Nowy Sącz
Przechowywanie
Na powierzchni pierożków mogą występować miejscowe przebarwienia ze skrobi (ziemniaczanej), które nie mają negatywnego wpływu na jakość produktu.
Uwaga! Produkt rozmrożony. Nie zamrażaj ponownie.
Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +6 ℃. Po otwarciu opakowania przygotować i spożyć w ciągu 24 godzin.
Wartości odżywcze | Wartość w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 603 kJ/143 kcal |
Tłuszcz | 3,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 23 g |
w tym cukry | 2,9 g |
Białko | 3,1 g |
Sól | 1,20 g |