Marka
House of Asia
Opis produktu
Panko to popularna w kuchni japońskiej panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej do dań smażonych i pieczonych. Panko najlepiej komponuje się z kurczakiem, owocami morza oraz warzywami w tempurze. To także doskonała alternatywa dla popularnej bułki tartej, dlatego można w niej panierować kotleciki, pulpety i ryby. Panko sprawia, że dania są delikatniejsze i dłużej pozostają chrupiące.
Składniki
mąka PSZENNA 95 %
cukier
sól
drożdże
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu miesiąca.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 1363 kJ / 321 kcal |
tłuszcz | 1,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 63 g |
w tym cukry | 1,0 g |
białko | 13 g |
sól | 1,2 g |