Marka
JBB Bałdyga
Opis produktu
bez dodatku: fosforanów, glutaminianu monosodowego
Składniki
błonnik grochowy
substancja konserwująca: azotyn sodu
aromat
białko wieprzowe kolagenowe
mięso wieprzowe 80 %
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
skrobia ziemniaczana
regulatory kwasowości: cytryniany sodu, octany sodu
woda
sól
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Adres producenta
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import- Eksport Józef Bałdyga,
ul. Kościelna 25,
07-437 Łyse,
Poland
+48 29 76 41 500
www.jbb.pl
Adres zwrotny
Zakład Przetwórstwa Mięsnego „JBB" Import- Eksport Józef Bałdyga
ul. Kościelna 25,
07-437 Łyse,
Poland
www.jbb.pl
+48 29 76 41 500
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 2 dni.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1174 kJ / 284 kcal |
Tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,4 g |
Węglowodany | 1,2 g |
w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,8 g |