Marka
Jovi
Składniki
śmietanka
kultury bakterii jogurtowych
mleko
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie:
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa,
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa,
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C i spożyć do 12 godzin po otwarciu.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 378 kJ / 91 kcal |
Tłuszcz | 6,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,6 g |
Węglowodany | 5,1 g |
w tym cukry | 5,1 g |
Białko | 4,1 g |
Sól | 0,15 g |