Składniki
mleko
żywe kultury bakterii kefirowych
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Sokółce
ul. Kołłątaja 65
16-100 Sokółka
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Sokółce
ul. Kołłątaja 65
16-100 Sokółka
www.mlekpol.com.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Naturalna aktywność mikroflory kefirowej może spowodować uniesienie wieczka.
Producent
MLEKPOL SM GRAJEWO
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 220 kJ / 52 kcal |
tłuszcz w tym | 1,8 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g |
węglowodany w tym | 5,2 g |
- cukry | 5,2 g |
białko | 3,8 g |
sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występujące sodu. |