Marka
Michelangelo
Opis produktu
Oryginalna włoska mozzarella o wyjątkowym, delikatnym smaku. Produkowana z pasteryzowanego mleka bawolego. Ser charakteryzuje się elastyczną i zwartą konsystencją. Jest niezastąpionym składnikiem sałatek, dań zapiekanych oraz pizzy.
Składniki
sól
ser miękki minimum 52 % tłuszczu w suchej masie
naturalna serwatka
podpuszczka zwierzęca (cielęca)
pasteryzowane mleko bawole
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
E.C.U. GEIE
Avenue Emile Van Becelaere
28A/44
1170 Watermael-Boitsfort
Belgique
www.michelangelocheese.com
Adres zwrotny
E.C.U. GEIE
Avenue Emile Van Becelaere
28A/44
1170 Watermael-Boitsfort
Belgique
www.michelangelocheese.com
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii z tyłu opakowania.
Przechowywać w temperaturze: 0 ℃ / +4 ℃.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza W 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1062 kJ / 256 kcal |
Tłuszcz | 22 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 0,6 g |
w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 14 g |
Błonnik | 0 g |
Sól | 0,39 g |