Marka
Morliny
O marce
Morliny od 1992 r. Okolice Ostródy Dobre mięso i wędliny
Składniki
stabilizatory: trifosforany
boczek wieprzowy 96 %
sól
regulator kwasowości: mleczan sodu
kultury bakterii
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
aromaty naturalne
aromat dymu wędzarniczego
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Oddział w Szczecinie
ul. Pomorska 115B
70-812 Szczecin,
Poland
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1380 kJ / 334 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 0,7 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 13 g |
Sól | 2,0 g |