Marka
Morliny
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Składniki
substancja konserwująca (azotyn sodu)
glukoza
polędwica wieprzowa (83 %)
cukier
woda
aromat
sól
przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu)
stabilizatory (cytryniany sodu, trifosforany)
białko wieprzowe kolagenowe
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Morlinach,
Morliny 15,
14-100 Ostróda
www.morliny.pl
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
www.morliny.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 419 kJ / 99 kcal |
Tłuszcz | 2,6 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
Węglowodany | 1,0 g |
- w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 18 g |
Sól | 2,2 g |