Marka
House of Asia
Opis produktu
Jeden z dwóch najważniejszych składników kuchni japońskiej - aromatyczna pasta z dodatkiem fermentowanej soi, dzięki której przygotujesz nie tylko japońską zupę miso, ale również m.in. sosy i marynaty.
Składniki
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy
alkohol etylowy
algi Wakame 0,5 %
sól
TUŃCZYK Bonito w proszku
woda
cukier
pasta miso 57,7 % (SOJA, woda, słód ryżowy, sól, alkohol etylowy, barwnik: ryboflawiny)
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Ryba - Zawiera
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.k.,
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.k.,
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 487 kJ / 116 kcal |
tłuszcz | 4,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
węglowodany | 11 g |
w tym cukry | 6,4 g |
białko | 7,3 g |
sól | 13,1 g |