Marka
Rummo
Opis produktu
Makaron produkowany z semoliny z pszenicy durum nie skleja się, jest sprężysty i zachowuje swój kształt. Powolny proces produkcji oraz wytłaczanie poprzez formy z brązu nadają wyjątkową szorstką, porowatą powierzchnię, dzięki której makaron idealnie łączy się z sosem.
Składniki
semolina z pszenicy durum.
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Adres producenta
RUMMO S.p.A,
Contrada Ponte Valentino Z.I.
Area ASI 82100,
Benevento,
Włochy
Adres zwrotny
RUMMO S.p.A,
Contrada Ponte Valentino Z.I.
Area ASI 82100,
Benevento,
Włochy
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g |
---|---|
Energia | 1510 kJ / 356 kcal |
Tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 69,5 g |
w tym cukry | 3,1 g |
Białko | 14,5 g |
Sól | 0,01 g |