Marka
Sokołów
Składniki
stabilizatory: trifosforany, polifosforany
tłuszcz wieprzowy
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
mięso wieprzowe oddzielone mechanicznie
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
skórki wieprzowe
przyprawy
substancja konserwująca: E250
woda
maltodekstryny
mięso wieprzowe (49%)
hydrolizat białka sojowego
sól spożywcza
aromat nauralny (z glutenem i mlekiem)
skrobia modyfikowana
czosnek
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Zawiera
Mleko - Zawiera
Adres producenta
"SOKOŁÓW" S.A.
al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski
Adres zwrotny
"SOKOŁÓW" S.A.
al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski
Przechowywanie
Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze od +1°C do +25 °C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.