Opis produktu
Wędzonka otrzymana z mięśni szynki wieprzowej, parzona, niewędzona. Smak i zapach właściwy dla wędzonki z mięsa wieprzowego, parzonej, niewędzonej, wędlina soczysta.
Składniki
mięso wieprzowe z szynki (71%)
woda
sól
skrobia ziemniaczana
białko SOJOWE
stabilizatory:
trifosforany E451
difosforany E450
karagen E407
glukoza
przeciwutleniacz:
izoaskorbinian sodu E316
cukier
hydrolizat białkowy kukurydziany
aromaty (zawierają SOJĘ)
hemoglobina wieprzowa
substancja konserwujaca:
azotyn sodu E250
Przechowywanie
Przechowywanie w temp. 1-6ºC.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Możliwa obecność:
selera, gorczycy, mleka (łącznie
z laktozą).
Producent
SOKOŁÓW
Wartości odżywcze | w 100g |
---|---|
wartość energetyczna | 382kJ/91kcal |
tłuszcz | 3,1g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2g |
węglowodany | 1,7g |
w tym cukry | <0,5g |
białko | 14g |
sól | 2,6g |