Składniki
kultury bakterii mlekowych
mleko
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Bakoma Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Adres zwrotny
Bakoma Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C
Należy spożyć do: data na spodzie opakowania.
Producent
BRAK
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu | % RWS w 100 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 534 kJ / 127 kcal | 6 % |
Tłuszcz | 4,0 g | 6 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,4 g | 12 % |
Węglowodany | 3,7 g | 1 % |
w tym cukry | 3,7 g | 4 % |
Białko | 19 g | 38 % |
Sól | 0,10 g | 2 % |
*RWS - Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |