Kategorie sklepu

Marka

Bakoma

Składniki

kultury bakterii

Składniki zalewy: woda, sól

kwas: kwas cytrynowy

pasteryzowane mleko krowie

podpuszczka mikrobiologiczna

sól

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Wyprodukowano dla
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97 A,
01-303 Warszawa

przez
GOLDSTEIG Käsereien Bayerwald GmbH
Siechen 11,
Niemcy
93413 Cham

Adres zwrotny

Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97 A,
01-303 Warszawa

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu produkt przechowywać w zalewie i spożyć w ciągu 24 godzin.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 1016 kJ / 245 kcal
Tłuszcz 18,5 g
w tym kwasy nasycone 13,0 g
Węglowodany 1,5 g
w tym cukry 1,5 g
Białko 18,0 g
Sól 0,40 g
Polecane produkty