Kategorie sklepu

Marka

Arla Apetina

Składniki

zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)

ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, enzym laktaza)

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Laktoza - Nie zawiera

Adres producenta

Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27
78-220 Tychowo

Adres zwrotny

Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27
78-220 Tychowo
www.arla.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.

Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 676 kJ/162 kcal
Tłuszcz 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,6 g
Węglowodany <0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Białko 17 g
Sól 2,8 g
Wapń 248 mg (31%*)
Laktoza <0,01/100 g
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)
Polecane produkty