Kategorie sklepu

Marka

Mlekpol

O marce

Sery Mlekpol - smak w każdym plasterku

Składniki

mleko

kultury bakterii mlekowych

Zawartość tłuszczu 27%

laktoza z mleka

substancja konserwująca: lizozym (wytwarzany z jaj)

sól

barwnik: annato

stabilizator: chlorek wapnia

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Jaja - Zawiera

Adres producenta

Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo

Oddział ZPM w Grajewie

Adres zwrotny

Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
tel. 86 273 04 00
www.mlekpol.com.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 4 dni w temperaturze od 0°C do +10°C.

Wartości odżywcze w 100 g w porcji 25 g %RWS* w porcji
wartość energetyczna 1441 kJ/347 kcal 360 kJ/87 kcal 4%
tłuszcz w tym 27 g 6,8 g 10%
- kwasy tłuszczowe nasycone 17 g 4,3 g 22%
węglowodany w tym 0 g 0 g 0%
- cukry 0 g 0 g 0%
białko 26 g 6,5 g 13%
sól 1,3 g 0,33 g 6%
*RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).
Opakowanie 250 g zawiera 10 sugerowanych porcji produktu.
Polecane produkty