Kategorie sklepu

Marka

Sheep Farm

Opis produktu

Półtwardy ser w plastrach wytwarzany z mleka owczego. Ser charakteryzuje się kremową, rozpływającą się w ustach konsystencją i pełnym aromatem.

Składniki

kultury bakterii kwasu mlekowego

sekwestranty: chlorek wapnia

podpuszczka mikrobiologiczna

sól

pasteryzowane MLEKO owcze

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres zwrotny

Euroser Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. k.,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze: +1°C - +8°C

Wartości odżywcze w 100 g
Wartość energetyczna 1536 kJ / 367 kcal
Tłuszcz 31 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22 g
Węglowodany 1,0 g
- w tym cukry <0,5 g
Białko 21 g
Sól 1,5 g
Polecane produkty