Marka
Sertop
Składniki
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej)
masło
sole emulgujące: E450, E452, E339
woda
sól
mleko w proszku odtłuszczone
serwatka w proszku (z mleka)
salami 6% (mięso wieprzowe, mięso wołowe, tłuszcz wieprzowy, białko sojowe, mieszanina przypraw w tym gorczyca, seler)
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Zawiera
Mleko - Zawiera
Soja - Zawiera
Seler - Zawiera
Adres producenta
SERTOP sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 58
43-100 Tychy
Polska
Adres zwrotny
SERTOP sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 58
43-100 Tychy
Polska
www.sertop.com.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +10°C.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 915 kJ/220 kcal |
tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tł. nasycone | 11 g |
węglowodany | 7 g |
w tym cukry | 3 g |
białko | 12 g |
sól | 2 g |