Marka
Bakoma
Składniki
mleko
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów,
Polska
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 243 kJ / 58 kcal |
Tłuszcz | 2,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 4,9 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,11 g |