Kategorie sklepu

Marka

Bakoma

Składniki

mleko

2,8 % tłuszczu

kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl

Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Poland

Adres zwrotny

BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6 °C.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g jogurtu
Wartość energetyczna 243 kJ / 58 kcal
Tłuszcz 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 g
Węglowodany 4,9 g
w tym cukry 4,9 g
Białko 3,3 g
Sól 0,11 g
Polecane produkty