Marka
Lisner
Składniki
olej rzepakowy
*Złowione w Pólnocno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
0,5% pieprz czerwony ziarna
50% marynowane, krojone filety bez skóry ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy]
0,5% przyprawa pieprz cytrynowy (sól, pieprz czarny, czosnek, cebula, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; cukier, suszona skórka cytrynowa, kurkuma)
39% cebula marynowana (zawiera przeciwutleniacz: dwutlenek siarki)
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
Seler - Może zawierać
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Energia | 761/183 kJ/kcal |
Tłuszcz | 14,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g |
Węglowodany | 5,4 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 8,7 g |
Sól | 2,1 g |
Możliwe naturalne odchylenia |