Kategorie sklepu

Marka

Hotos

Składniki

sól

kultury bakterii mlekowych

pasteryzowane mleko owcze (70%)

Zawartość tłuszczu: min 45% w s.m.

pasteryzowane mleko kozie (30%)

Wilgotność max 56%

podpuszczka mikrobiologiczna

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Hotos S.A.
10 Vlachava
4001 Falani
Larisa,
Greece
www.hotos.gr

Adres zwrotny

PPH TEMAR Sp. z o.o. sp.k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice

Przechowywanie

Przechowywać w temp.: +2°C /+7°C

Wartości odżywcze w: 100 g:
Wartość energetyczna 1117 kJ/267 kcal
Tłuszcz 22,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15,6 g
Węglowodany 0,2 g
w tym cukry 0,2 g
Białko 16,8 g
Sól 2,2 g
Polecane produkty