Marka
Hotos
Składniki
sól
kultury bakterii mlekowych
pasteryzowane mleko owcze (70%)
Zawartość tłuszczu: min 45% w s.m.
pasteryzowane mleko kozie (30%)
Wilgotność max 56%
podpuszczka mikrobiologiczna
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Hotos S.A.
10 Vlachava
4001 Falani
Larisa,
Greece
www.hotos.gr
Adres zwrotny
PPH TEMAR Sp. z o.o. sp.k.,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: +2°C /+7°C
Wartości odżywcze | w: 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1117 kJ/267 kcal |
Tłuszcz | 22,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15,6 g |
Węglowodany | 0,2 g |
w tym cukry | 0,2 g |
Białko | 16,8 g |
Sól | 2,2 g |