Kategorie sklepu

Marka

Bakoma

Składniki

cukier trzcinowy

żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis

mleko pasteryzowane

jabłka 1,4%

śmietanka pasteryzowana

otręby pszenne

gruszki 4,2%

zboża 3%: pszenica, jęczmień, żyto, owies, proso, gryka, ryż

Zalecenia dla alergików

Jęczmień - Zawiera

Owies - Zawiera

Żyto - Zawiera

Pszenica - Zawiera

Mleko - Zawiera

Adres producenta

BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa

Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów

Adres zwrotny

BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa

Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.

Wartości odżywcze 100 g produktu
Wartość energetyczna 402 kJ/ 95 kcal
Tłuszcz 2,5 g
w tym kwasy nasycone 1,8 g
Węglowodany 15,0 g
w tym cukry 12,5 g
Białko 3,1 g
Sól 0,08 g
Polecane produkty