Marka
Bakoma
Składniki
cukier trzcinowy
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
mleko pasteryzowane
jabłka 1,4%
śmietanka pasteryzowana
otręby pszenne
gruszki 4,2%
zboża 3%: pszenica, jęczmień, żyto, owies, proso, gryka, ryż
Zalecenia dla alergików
Jęczmień - Zawiera
Owies - Zawiera
Żyto - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Wartości odżywcze | 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 402 kJ/ 95 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 15,0 g |
w tym cukry | 12,5 g |
Białko | 3,1 g |
Sól | 0,08 g |