Marka
Bakoma
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych
jagody 12%
mleko
cukier trzcinowy
mleko zagęszczone odtłuszczone
śmietanka
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6°C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 370 kJ/88 kcal |
Tłuszcz | 2,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
Węglowodany | 13,5 g |
w tym cukry | 12,0 g |
Białko | 3,2 g |
Sól | 0,10 g |