Marka
Primo Gusto
Opis produktu
Chrupiąca włoska pizza z drobnomielonej mąki semoliny
Drobna mąka otrzymywana jest przez powtórne zmielenie semoliny z pszenicy durum. Jest to rodzaj pszenicy o bardzo zwartej i szlachetnej strukturze białka, która nadaje pizzy niepowtarzalną chrupkość. Ciasto wyrabiane z tej mąki charakteryzuje się też atrakcyjnym bursztynowym kolorem, a przy wypiekaniu intensywnym aromatem. Ponadto drobnomielona mąka z pszenicy durum ma wysoki procent karotenoidów, naturalnych przeciwutleniaczy, które wspomagają nasze zdrowie.
Składniki
semolina z pszenicy durum
Zalecenia dla alergików
Sezam - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Soja - Może zawierać
Adres producenta
Wyprodukowano i zapakowano dla:
MELISSA KIKIZAS FOOD PRODUCTS S.A.
1 Vionos str.,
10443, Athens,
Greece
Tel: (+30)210 5190180,
Fax: (+30)210 5190242
www.melissa-kikizas.gr
Adres zwrotny
ATLANTA A.M. Sp. z o.o.,
Ul. Annopol 4A,
03-236 Warszawa,
Polska,
www.atlanta-am.pl
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Wartości odżywcze | Wartość Odżywcza w 100 |
---|---|
Wartość Energetyczna | 1523 kJ / 359 kcal |
Tłuszcz | 0,5 g |
w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 77 g |
w tym: Cukry | 1,9 g |
Białko | 9,8 g |
Sól | 0,0 g |