Marka
Maluta
Składniki
mleko pełne pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
mleko w proszku odtłuszczone
białka mleka
śmietanka pasteryzowana
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41,
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61;
fax 55 247 41 14
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41,
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61;
fax 55 247 41 14
www.maluta.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze. od +2 °C do +8 °C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 489 kJ / 118 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4 g |
Węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 5,0 g |
Białko | 4,2 g |
Sól | 0,15 g |