Marka
Mediterranea
O marce
Polecamy nasze produkty smakowe na bazie jaj ściółkowych oraz z mąki pełnoziarnistej.
Opis produktu
owy smak tradycji z tajemnicą włoską
Makarony produkowane w technologii wytłaczania al bronzo przed skręceniem mają długość 38 cm!
Dlatego pamiętaj !!!
Aby uzyskać długie wstążki należy zamieszać makaron przed końcem gotowania, żeby gniazda się rozwiązały
Dzięki uzyskanej porowatej strukturze sos pozostaje na makaronie.
Najwyższa jakość makaronu
Nasz specjalny, wydłużony sposób suszenia makaronu Mediterranea sprawia, że dzięki niemu otrzymujemy niepowtarzalny smak i aromat
O marce
Polecamy nasze produkty smakowe na bazie jaj ściółkowych oraz z mąki pełnoziarnistej.
Składniki
pszenica twarda durum [semolina]
woda
kaszka makaronowa z pszenicy zwyczajnej
proszek z żółtek i jaj całych w ilości odpowiadającej 4 jajom na 1 kg maki
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Adres producenta
RTA Sp. z o.o.
ul. Śniadeckich 10,
00-656 Warszawa
Zakład Produkcyjny Żelechów 96-321
Tel. 46 857 86 16/603 784 409
Email: pasta@mediter.com.pl
www.rta-mediterranea.pl
Adres zwrotny
RTA Sp. z o.o.
ul. Śniadeckich 10,
00-656 Warszawa
Tel. 46 857 86 16/603 784 409
Email: pasta@mediter.com.pl
www.rta-mediterranea.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym, ciemnym miejscu!
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1562 kJ /369 kcal |
Tłuszcz: | 3,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g |
Węglowodany: | 69 g |
w tym cukry | 3,0 g |
Błonnik | 3,3 g |
Białko | 13 g |
Sól | 0,04 g |