Marka
Lisner
Opis produktu
Marynowane w occie płaty śledziowe z ogórkiem, cebulą i papryką to tradycyjne rolmopsy o charakterystycznym, głębokim aromacie. Zapewnia go zaprawa octowo-korzenna, która dodaje rolmopsom wyrazistości i szczególnych walorów smakowych. Danie popularne i często goszczące na naszych stołach, idealnie sprawdza się w roli przystawki na przyjęciu czy kolacji.
Składniki
marchew
45% rolmopsy [36% płaty ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, 9% ogórek]
cebula
woda
sól spożywcza
substancja słodząca: sacharyna
ocet spirytusowy
aromaty naturalne
papryka czerwona
regulator kwasowości: octany sodu
gorczyca
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) za pomocą włoków pelagicznych lub tuków pelagicznych.
cukier
glukoza
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Zawiera
Ryba - Zawiera
Adres producenta
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Adres zwrotny
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu po odsączeniu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 587 kJ / 147 kcal |
Tłuszcz: | 10,1 g |
w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone: | 2,1 g |
Węglowodany: | 1,5 g |
w tym cukry: | 0,4 g |
Białko: | 10,7 g |
Sól: | 3,6 g |