Kategorie sklepu

Marka

Arla Apetina

Składniki

zalewa solankowa (woda, sól, oregano 0,05%, słodka bazylia 0,05%, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)

ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

Adres zwrotny

Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.

Wartości odżywcze w 100 g sera
Wartość energetyczna 678 kJ/163 kcal
Tłuszcz 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,6 g
Węglowodany <0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Białko 17 g
Sól 2,8 g
Polecane produkty