Marka
Arla Apetina
Składniki
zalewa solankowa (woda, sól, oregano 0,05%, słodka bazylia 0,05%, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
Wartości odżywcze | w 100 g sera |
---|---|
Wartość energetyczna | 678 kJ/163 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,6 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 2,8 g |