Kategorie sklepu

Marka

Arla Apetina

Składniki

ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)

zalewa solankowa (woda, sól, mix czerwonej papryki i chili 0,5%, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

Adres zwrotny

Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.

Wartości odżywcze w 100 g sera:
Wartość energetyczna 1080 kJ/261 kcal
Tłuszcz 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14 g
Węglowodany <0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Białko 15 g
Sól 3,1 g
Wapń 228 mg (29%*)
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).
Polecane produkty